Türk Nefroloji Diyaliz Transplantasyon Hemşireleri Derneği'nin 29 Nisan 2017 tarihinde Olağan Genel Kurulu yüksek katılımcı sayısı ile sonuçlandı.Tarihinin en yüksek katılımcı sayısı ile yaptığımız genel kurulumuza gösterdikleri ilgi için tüm üyelerimize teşekkür ederiz.

Türk Nefroloji, Diyaliz veTransplantasyon Hemşireleri Derneği    n Türk Nefroloji, Diyaliz veTransplantasyon Hemşireleri Derneği    n Türk Nefroloji, Diyaliz veTransplantasyon Hemşireleri Derneği    n Türk Nefroloji, Diyaliz veTransplantasyon Hemşireleri Derneği    n Türk Nefroloji, Diyaliz veTransplantasyon Hemşireleri Derneği    n Türk Nefroloji, Diyaliz veTransplantasyon Hemşireleri Derneği    n Türk Nefroloji, Diyaliz veTransplantasyon Hemşireleri Derneği    n Türk Nefroloji, Diyaliz veTransplantasyon Hemşireleri Derneği    n Türk Nefroloji, Diyaliz veTransplantasyon Hemşireleri Derneği    n Türk Nefroloji, Diyaliz veTransplantasyon Hemşireleri Derneği    n Türk Nefroloji, Diyaliz veTransplantasyon Hemşireleri Derneği    n Türk Nefroloji, Diyaliz veTransplantasyon Hemşireleri Derneği    n

Bize ulaşmak için formu doldurarak gönderiniz

TÜRK NEFROLOJİ DİYALİZ VETRANSPLANTASYON HEMŞİRELERİ DERNEĞİ
Adres: Harzemşah Sokak Eskitürk Apt. No: 25/7 34381 ŞİŞLİ - İSTANBUL